Tijdens het Jheronimus Bosch jaar 2016 vieren we leven en werk van de wereldberoemde schilder, met exposities, culturele evenementen, feest. Maar ook met onderzoek. Kunsthistorici, conservatoren en restauratoren uit de hele wereld werkten er de afgelopen jaren op een unieke manier voor samen in het ‘Bosch Research and Conservation Project’. Nog nooit werd het oeuvre van de middeleeuwse schilder zo gedetailleerd gedocumenteerd.

Verzendwerk voor specialisten

En wij bij PBL hebben de opdracht gekregen voor het inpakken en verzenden van speciale presentie- exemplaren. Te verzenden naar diverse wereld beroemde musea in binnen en buitenland.

Doordat de stichting zelf de klus niet kon klaren heeft men ons ingeschakeld. En omdat alles natuurlijk in perfecte staat moest aankomen hebben wij van PBL een zeer bijzondere verpakkingswijze ontworpen om te garanderen dat alles ongeschonden aankomt op de plaats van bestemming, waar ook ter wereld.

Trots partner

Met gepaste trots vermelden wij dat wij deze opdracht hebben mogen uitvoeren en dat wij deze tot in perfectie en volle tevredenheid van de opdrachtgever hebben afgewerkt.

Heeft u ook een specialistische klus voor ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een passend aanbod. We maken er graag en goed werk van!