Insperia

Loading...

Pakketten af laten halen

U wilt een pakket uit het buitenland naar Nederland laten halen? Of u heeft een aankoop gedaan in het buitenland en het materiaal of product moet naar Nederland maar u weet niet hoe u het moet aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan de douane formaliteiten.

Dat alles kan PBL voor u regelen

Wij kunnen uw aankoop vanuit het buitenland naar Nederland transporteren en daarbij nemen wij alles voor u uit handen. Complete logistiek all-in zo gezegd.

Goederen moeten verpakt zijn

Er is één belangrijke voorwaarde voor de pick-up van goederen; dit kan alleen maar plaatsvinden als de goederen verpakt zijn. Onverpakte goederen kunnen wij niet in behandeling nemen. Er is overigens geen enkele transporteur die dit wil vervoeren. De goederen op de pick-up locatie laten inpakken werkt meestal niet, zo weten we uit eigen ervaring.

Compleet verzorgd van deur tot deur

Douane formaliteiten, importheffingen en invoerrechten, dit is voor u natuurlijk allemaal onbekend gebied. En daarom gaan wij dit voor u regelen, dit is hoe PBL Expo Service u perfect van dienst kan zijn, denk daarom bij het importeren van goederen eens aan ons.

We maken graag een offerte op maat; info@pblexposervice.nl.

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!