In 2018 is Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa. Dit zal u niet ontgaan zijn, u zal denken ‘leuk wij spelen daar op in’.  U bent kunstenaar en u verkoopt uw kunst. U maakt de mooiste kunst die je maar kunt bedenken. Wat voor soort kunst u ook maakt; schilderijen, beelden, glas, kunst, hout.

Wat het ook mag zijn, uw objecten zijn bij ons in goede handen. Samen met u kunnen wij alles realiseren wat u ook wilt verzenden: wereldwijd is geen probleem. Maar het verzenden hiervan is niet uw specialisme laat staan het inpakken en alle andere documenten die er bij komen kijken als uw kunst objecten gaat verzenden. U wilt dat uw art in dezelfde staat aankomt bij uw klant, zoals u het heeft gemaakt.

Men verwacht vele bezoekers in Leeuwarden. Het is dan ook een evenement voor kunst en cultuur. Daar wilt u natuurlijk aan meedoen. En terecht! Wij zijn inpakkers en verpakkers met een staat van dienst waar je U tegen zegt. Wij hebben al diverse zeer toonaangevende opdrachten gedaan. Zeg maar gerust ‘bijzondere opdrachten’. Onze logistieke dienstverleners zijn de absolute toppers in de wereld dus nooit een probleem met de verzending.

Kortom veel voordeel voor u op verzend- en verpakkingskosten. Stel uw bezoekers en klanten niet teleur. Is verpakken een problemen voor u! Wij hebben de oplossing. Meer dan  één reden om contact met ons op te nemen.

Niet wachten maar Doen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij kunnen het object bezorgen in heel Nederland
  • Het inpakken om mee te nemen als bagage in het vliegtuig
  • Het verzenden in heel Europa
  • Verzenden naar de rest van de wereld
  • Maar ook het inpakken als men het zelf meeneemt
  • Wij zorgen voor een degelijke verpakking!