Insperia

Loading...

Elektronische apparaten zijn kwetsbaar en waardevol

Als u van plan bent om elektronica internationaal te verzenden, moet u ze als waardevol en kwetsbaar behandelen. Een degelijke verpakking is een eerste vereiste, bij voorkeur de originele verpakking. Heeft u die niet, geen nood, dan kunnen wij de fijngevoelige elektronica op professionele wijze verpakken. Geef dit aub meteen aan als u een offerteaanvraag bij ons plaatst, dan houden we hier in het voorstel rekening mee.

Elektronicaproducten zijn zeer kwetsbare goederen

Wij weten dat elektronica internationaal verzenden niet eenvoudig is, of dat nu laptops, mobiele telefoons of andere elektronische apparaten zijn. En met elke vooruitgang in technologie, komt er een ander apparaat op de markt dat u wilt verzenden met bijpassende verpakking en voorwaarden.

Het inpakken en verzenden uitbesteden

Voordat u een offerteaanvraag plaatst, moet u ervoor zorgen dat u weet hoe u elektronica voor verzenden moet verpakken. De verzendkosten voor de elektronica zijn afhankelijk van het gewicht en de maat – meet uw doos op en laat ons weten of u het pakket kwalificeert als kwetsbaar.

Onze mogelijkheden:

  • Elektronica internationaal verzenden
  • Eenvoudig en betaalbaar
  • Het enige wat u hoeft te doen is vaststellen hoe u elektronica verpakt voor verzenden
  • Zorg ervoor dat collectie- en afleveradres eenvoudig gevonden kunnen worden

Verzekering van uw goederen

Bij verzending van elektronica is een basisverzekering ter waarde van € 200,- inbegrepen in de prijs van de standaardservice. Het is ook mogelijk om de verzekeringsdekking voor slechts enkele euro’s te verhogen.

U weet het niet zeker

Als u niet zeker weet welke verzekeringsoptie u moet kiezen, of als u gewoon meer hulp nodig heeft bij het verzenden van elektronica in Europa of zelfs wereldwijd, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kostbare goederen

Verzend uw elektronica met extra zorg, immers elektronica is vaak delicaat en erg duur. We raden u aan niet alleen het juiste type transport te kiezen, maar ook uw apparaat op de juiste manier in te pakken en te zorgen voor voldoende bescherming.

Informatie en een prijs nodig?

Kiest u ervoor om elektronica via ons te verzenden, wij helpen u graag bij het kiezen van de beste manier. Vertrouw op onze ervaring om elektronica voor internationaal transport in te pakken en te verzenden.

Ontvang direct een offerte online, aarzel niet maar doen! Klik door naar ons offerteformulier of gebruik info@pblexposervice.nl

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!