Insperia

Loading...

Doet u zaken met de Golfstaten?

In de groeiende wereldeconomie worden dagelijks ontzettend veel goederen getransporteerd. Per schip, per trein, per boot en per vliegtuig. Dag en nacht. Als specialist in wereldwijd transport krijgen we steeds meer aanvragen om goederen te verzenden naar landen als Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Verzenden zonder misverstanden

Net als bij transport naar andere landen gelden ook voor de Golfstaten speciale regels en voorwaarden. Voor het transport naar deze landen heeft de Internationale Chamber of Commerce, een aantal leveringsvoorwaarden opgesteld, de zogenaamde Incoterms. Deze kunnen bij de overdracht worden toegepast tussen koper en verkoper. In totaal zijn er elf Interterms opgesteld, die elk met drie letters (Engelse afkortingen) worden aangegeven. Vier daarvan hebben betrekking op transport over water, de andere zeven op boot, vliegtuig, trein en vrachtwagen. Dit voorkomt misverstanden.

Wie is verantwoordelijk voor transport naar de Golfstaten?

De verantwoordelijk voor transport kan verschillend zijn geregeld. Belangrijk is de fysieke plek van overdracht. Dit wordt ook wel Critical point genoemd. Bijvoorbeeld het station van vertrek, een vervoersmiddel, pakhuis of landsgrens. PBL Exposervice adviseert en ontzorgt.

Concurrerende prijzen

PBL Exposervice is een compacte organisatie en levert kwaliteit voor gunstige tarieven. Van inpakken, verpakken – ook met speciale exportdozen en -kisten voor kwetsbare goederen – tot het organiseren van transport. Met alle benodigde douaneformaliteiten. Ook als het gaat om groepage vervoer. Van pick-up tot aflevering. Veilig en vertrouwd!

Neem voor vragen of informatie contact met ons op.

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!