Insperia

Loading...

Wat is E-fulfilment?

E-fulfilment betekent eenvoudigweg het afhandelen van orders uit webshops. Orders worden via webshops of andere kanalen in ons logistieke systeem geplaatst.

En zijn vele E-fulfilment bedrijven en dat vinden wij wel goed zo

Wij richten ons op bedrijven die kwetsbare goederen en goederen die meer aandacht nodig hebben, dat is de kracht van ons bedrijf.

Hoe gaat E-fulfilment in zijn werk?

Het proces begint met het zogeheten inslag; dat betekent het ontvangen van goederen. Deze worden geregistreerd en krijgen een plek in het magazijn.

En dan de opslag

In het magazijn waar de artikelen staan opgeslagen, worden de orders die binnenkomen in het systeem opgeslagen. En in het magazijn worden de orders ingepakt en voorzien van een adresetiket.

Logistiek is alles

Samengevat is het de afhandeling van het volledig logistieke proces vanaf de plaatsing van een order in een webshop tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur. Maar daar houdt het niet bij op; ook de afhandeling van retouren hoort tegenwoordig bij E-fulfilment.

Service compleet

Naast het logistieke gedeelte is er ook de klantenservice en is het mogelijk de boekhouding bij ons uit te besteden.

Mooi verhaal hé

Maar wij blijven liever met beide benen op de grond staan, we willen de kosten voor de klant namelijk graag beperkt houden. Het gaat bij ons niet om de praatjes. Inpakken en verzenden, wij doen het al meer dan 25 jaar. Laten wij verder maar gewoon doen.

U wilt graag meer informatie

En dat begint met een korte mail naar info@pblexposervice.nl. Dan kunnen wij vervolgens samen uw logistieke uitdaging tot een succes maken!

 

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!