Insperia

Loading...

Verzenden naar Amerika hoe werkt dat?

U wilt graag weten hoe u pakketten naar Amerika kunt versturen? Wij vertellen u graag meer over het veiling en voordelig verzenden van uw goederen naar Amerika. Heeft u een grote zending, een enkel pakket of meerdere pakketten te versturen? Samen met PBL Worldwide packaging Services verstuurt u gemakkelijk pakketten en goederen naar Amerika.

De voordelen van Express vervoerders

Voor bestemmingen buiten de Europese Unie vertrouwen wij volledig op de professionele diensten voor Express vervoerder UPS. Zij collecteren uw zending op dezelfde werkdag. Deze vervoerders vervoeren de zending vervolgens middels eigen vliegtuigen naar het land van bestemming. Vervolgens op locatie worden de pakketten en goederen binnen de snelst mogelijke tijd middels eigen wagens en mensen afgeleverd bij uw ontvanger.

Sneller dan de post

In tegenstelling tot verzenden via de Post is uw zending vaak al binnen 2 werkdagen geleverd, inclusief inklaring door de douane. Uw zending dient dus wel voorzien te zijn van een commerciële factuur. Mocht u daar hulp bij nodig hebben kunnen wij dat ook voor u regelen.

Kiest u voor snel

Kiest u dus voor snel en veilig dan bent u bij PBL aan het juiste adres. Mag uw zending flink langer onderweg zijn, zoekt u de goedkoopste manier van transport buiten de Europese Unie of kunt u geen commerciële wij helpen u.

Nadelen Post NL

Vaak is een zending buiten de Europese Unie met de post minimaal een week, tot zelfs drie weken onderweg voordat deze bij uw ontvanger wordt geleverd door de lokale postbode. In het geval uw pakket eerder aan moet komen, denken wij graag mee over oplossingen die bij uw situatie aansluiten. Neem contact op met ons, dan bekijken we hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Pakket versturen Amerika

Voor het versturen van een pakket naar Amerika bent u bij PBL aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedzending of een standaardzending.

Zorgvuldigheid

Het zorgvuldig verzenden van uw pakket begint bij u. Daarom is het van belang dat het pakket goed wordt verpakt. Door uw pakket goed te verpakken, verkleint u de kans dat het pakket onderweg beschadiging oploopt. Maar wij kunnen het ook voor a inpakken

Welke verpakking?

Welke verpakking heeft u nodig voor uw pakket? Dit is afhankelijk van wat u verzend zijn er meerdere soorten verpakkingsmaterialen die gebruikt kunnen worden om uw pakket te beschermen. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Import zendingen

Wilt u een pakket, pallet of document importeren? Dan bent u aan het juiste adres. Voor een Import of internationale pick-up kunnen wij voor u regelen.

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!