Insperia

Loading...

Australië specialist

PBL Expo Services is gespecialiseerd in het verzenden van goederen naar Australië. Onze jarenlange ervaring en scherpe tarieven maken dat PBL de beste partner is om uw pakketten of goederen te laten versturen naar Australië. Dat met een gerust hart en in de wetenschap dat alles perfect geregeld wordt.

Australië is een land en tegelijk een compleet eigen continent. Hoewel het land immens is, komt de hoeveelheid inwoners in de buurt van een gemiddeld Europees land. Dat maakt het logistiek ook tot een unieke uitdaging.

Problemen met bosbranden

Als u de familie wilt gaan helpen of wat naar hen wil toe wilt zenden dan is het goed om te weten dat alles in de getroffen gebieden naar een centraal verzamelpunt gaat. Wat dit betreft wordt er dus aan alles gedacht.

Vakantie in Australië

Genieten van een welverdiende zon, zee en strand vakantie? Stage lopen of familie bezoeken voor een langere periode? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verzending van uw pakketten en goederen naar Australië.

U gaat er wonen

Als u als expat gaat verhuizen naar een van de grote steden dan kan PBL u helpen bij de verscheping van uw persoonlijke eigendommen. Per schip over zee duurt vrij lang, luchtvracht is juist zeer snel maar heeft ook een ander kostenplaatje. We geven graag advies op maat wat de beste keuze is voor uw eindbestemming.

Soorten goederen

Of het nu gaat om boeken, kasten, familiegoederen of een erfenis, een surfplank of materiaal voor een lange backpack vakantie, elke situatie vraagt zijn eigen aanpak. PBL Expo Service maakt het gemakkelijk om snel en tegen een redelijk tarief uw goederen te laten verzenden naar Australië.

Wat wil u verzenden naar Australië

Mocht het een pakket, pallet of document, of een meervoud hiervan zijn wat u wilt verzenden, met onze Worldwide pakketten Services wordt het voordelig, snel en professioneel behandeld. Uiteraard altijd met als einddoel dat uw verscheping veilig en tijdig aankomt. Wij verzorgen ook de Douane documenten voor u, geen zorgen!

Verzenden naar ieder adres

PBL Expo Service kan u op elk front helpen alle zorgen uit handen nemen. Verzending naar alle steden is mogelijk, óók de ver afgelegen gebieden.

Meer weten, stuur ons een email info@pblexposervice.nl

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!