Insperia

Loading...

Meubels verzenden binnen Nederland en wereldwijd

Als logistieke partner voor moderne meubels en Art Deco heeft PBL onschatbare ervaring in het transport van deze vaak bijzondere goederen. We doen dit zowel binnen Nederland maar ook in de rest van Europa.

Door een uitgebreid netwerk van de meest vertrouwde vervoerspartners te combineren met onze zeer ervaren verpakkers, kunnen we betrouwbaar totaalpakket aan vervoersdiensten aanbieden voor het verzenden van meubels.

Klein of groot

De beste manier voor het verpakken van meubels hangt altijd af van het soort en de maat van de objecten die vervoerd dienen te worden. Wanneer u meubels wilt verzenden die uit elkaar kunnen worden gehaald en vervolgens in een standaard doos kunnen worden verpakt, dan is het mogelijk om van een standaard verzending gebruik te maken. Wij regelen uw transport van kleine tot grote en zware pakketten.

Het verzenden van complete meubels

In dit geval dient u de meubelstukken eerst te meten om er zeker van te zijn dat uw verzending de juiste behandeling krijgt. PBL denkt ook graag buiten de standaardafmetingen. Groot, veel volume of uitzonderlijk zwaar is bij ons allemaal geen enkel probleem.

De afmetingen van uw pakket

Voor ons is het zeer belangrijk dat we de afmetingen van uw pakket weten voor u een offerte aanvraag doet. Ook de plaats van aflevering is van belang. Waarom? Dan kunnen wij de beste transportoplossing voor u vinden.

Douane documenten nodig

Standaard heeft u voor elke exporttransactie een factuur, paklijst en een vrachtbrief nodig: bill of lading (vervoer over water), airway bill of lading (luchtvervoer) of CMR vrachtbrief (over de weg). Wat u verder nodig heeft aan documenten verschilt per land van bestemming en uw product. Geen zorgen over Documenten wij regelen alles voor u!

De kosten voor verzending van uw objecten
Wij werken standaard tegen de beste verzendtarieven in de markt. Met onze hulp om uw meubels in te pakken en de verzendservice te regelen kunt u zonder enige problemen uw objecten wereldwijd laten verzenden.

Meer weten of informatie nodig

Vraag informatie aan en ervaar dat internationaal verzenden geen obstakel hoeft te zijn en ga wereldwijd verkopen. Stuur een bericht naar info@pblexposervice.nl

Wij denken graag met u mee en staan open voor iedere uitdaging!